En dag för barn i världen 2017

Äntligen var det dags för årets höjdpunkt, ”En dag för barn i världen”. Efter mycket samlande och förberedelser, drog vi igång maskineriet. Vädret var fullständigt bedårande och gräsplanen utanför Cedergrens mekaniska verkstad i Klintehamn, fylldes snabbt med glada människor. Det stora loppis-utbudet lockade många som nöjda, fyndade som aldrig förr.

C.O.S loppis har något för alla

Det såldes smycken och kaffe i tältet. Sockervadd och varmkorv med bröd fanns också att tillgå då sötsuget och hungern larmade.

Ponnyridning är alltid mycket uppskattat bland de små

Och hoppborgen var full av glada barn hela dagen.

Underhållning hade vi förstås som vanligt med motionsdans och sång från ”Lucinda”. ”Björn och Daniel höll låda för barnen på eftermiddagen, vilket var svårt att inte ryckas med i. Lennart Wahlman, Emilio Estrada och Micke Åstrand bjöd även dom på Ljuva tongångar. Allt samman mixades av vår evigt trogne Janne JJ-Mix Pettersson.

Janne JJ-Mix Pettersson i egen hög person. Han är guld värd för C.O.S och har så varit under många år.

Ett stort tack till alla som var med och förgyllde denna fina dag. Vi ser fram emot nästa sommars upplaga.

Related Post