Papa ”Boy” och mama ”Therine” på Gotland

I slutet av juli, kom föreståndarna för barnhemmet till Gotland. De besöker dottern Wilma med familj. Samtidigt får de också möjlighet att delta och få en inblick i verksamheten runt C.O.S här i Sverige. Det är också ”läge” för de som är intresserade av projektet, att få möjlighet att träffa dessa underbara människor och kanske ställa frågor om barnen och barnhemmet. De stannar i Sverige tills 25:e oktober.

Det är också bra för oss alla att bygga upp en hållbarhet i barnhemmet som inte går under om Boy och Therine inte är där. Vi har daglig kontakt med barnhemmet som nu sköts av Wilmas bror ”Welson” och syster ”Badeth” samt hennes partner ”Miflros” alias ”Pong”

Ni som följer vår grupp på Facebook har säkert sett alla glada inlägg. De är ett fantastiskt gäng och allt flyter på med bravur där nere.

Klicka här och se hur kul det kan vara när det regnar på Filippinerna

 

Related Post