DET LACKAR MOT JUL!

Vi närmar oss juletider och förberedelserna börjar ta form på olika sätt för oss. Vi som jobbar för C.O.S har instiftat en tradition på Filippinerna, där vi vill att så många som möjligt ska få något som förgyller denna högtid lite extra. Vi vill att de trotts armod och fattigdom, ska ha möjlighet att kunna ge lite extra ris och en liten matbit till sina barn och familjemedlemmar. Barnen får ett litet mjukisdjur eller något begagnat klädesplagg som vi skickat ner.

När vi möter människor i byn Tupas så visar de oändlig tacksamhet och ödmjukhet över att det finns människor på andra sidan jorden som faktiskt bryr sig om hur de har det. Man säger att C.O.S har förändrat hela byn och då inte i huvudsak ur ett ekonomiskt perspektiv. De menar att de har fått hopp, kraft och självförtroende som hjälper dem att våga tro på en bra framtid för dem och deras barn. Vi gör stor skillnad och försöker att nå ut till fler i den mån vi har möjlighet.

Vi ser till att ha någon från C.O.S styrelse i Sverige på plats varje jul och i år är det ordförande Tomas Staflins tur. Vi behöver nu hjälp av er så att vi kan göra årets julfirande möjlig. Sätt in en slant till C.O.S bankgiro konto 251-0634 eller ännu lättare är det att swischa till 1236130900. Märk insättningen med ”JUL”. Om du ger en gåva som företag så kan vi naturligtvis ordna kvitto på insatta pengar.

Skriv gärna ert namn på insättningen så att vi kan tacka er. Självklart kan gåvan vara helt anonym också.

Related Post