Kära vänner.
Nu är vi igång med FADDERBARNS PROJEKTET.

Vi har i dagsläget 25 fadderbarn med svenska faddrar.

Att stödja ett fadderbarn kostar 250kr i månaden vilket kommer att täcka skolmaterial och projektutlägg (skolprojekt pågår allt som oftast och är allt dyrare ju längre upp i klasserna man kommer), skolmat och kläder. För övrigt blir eventuellt överskott en avlastning för familjen. ADMINISTRATIVA AVGIFTER finns inga när du har ett fadderbarn via C.O.S. Varje öre går till ändamålet.

Byordförande Edwin Pilongo Cuenca och Mina svärföräldrar Boy ochTherine Batino, har en prioritetsording där de mest behövande ska få sina faddrar först. Om du är intresserad och vill gå med som C.O.S fadder, kommer vi att sätta er djupare in i prioriteringen. Den är rättvist och genialt utformad.
Jag önskar nu ta upp intresseanmälan på vilka som vill ha ett Filippinskt fadderbarn via oss. För närvarande finns tjugofem barn med faddrar inom denna verksamhet. Kontakta mig via e-post kbergstedt67@gmail.com eller skicka meddelande via Facebook till min Messenger.

Våra visioner och om upplägget:

Min tanke med C.O.S har och är att de som väljer att hjälpa utsatta genom oss, skall känna sig trygga med det. Det är barnen / familjen som ska få pengarna och inga halvfeta svenskar eller någon annan på vägen. Vi undviker alla former av onödiga administrativa avgifter och därför väljer vi att använda oss av e-mail då vi skickar ut något. Vi skickar alltså inga fysiska brev. Man kan och får gärna ha synpunkter på detta men om det går att bli världsmästare i att vara ideell, så varför inte. Dina pengar är av kärlek och vi tolererar inte att det spills.

Här kan du göra underverk så tveka inte. Kontakta oss.
Tacksam för måååånga svar
Kenneth och Wilma Bergstedt